Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Ο Λουπιν χαθηκε...

Σημερα προκειται για μια απο τις χειροτερες μερες στην ζωη μου. Στις 10 το πρωι περιπου εξαφανιστηκε ο Λούπιν. Αισθανομαι απιστευτα άσχημα, δεν μπορω να το περιγράψω. Πιθανότατα πηδηξε απο το μπαλκόνι στον ακαλυπτο, πληροφοριες μπορειτε να βρειτε εδω κι εδω καθως και αρκετες φωτογραφιες του. Παρακαλω, αν υπάρχει καποιος που τον ειδε στην περιοχη, ας επικοινωνησει στο τηλέφωνο που δινω. Ευχαριστω.

5 σχόλια:

Crazy Tourists είπε...

Οχι ρε συ...Ελπίζω να ξαναγυρίσει ή να τον βρει κάποιος και να σε ειδοποιήσει. Κρίμα που δεν είμαστε εκεί κοντά να ρθούμε να ψάξουμε...
CrazyTourist1

Στοχαστης είπε...

Ευχαριστω πολυ τρελοτουριστα, κι εγω ετσι ελπίζω και γι'αυτο περναω ολη την μερα μου στην βεράντα και με το τηλέφωνο διπλα μου μηπως τον δει καποιος. Να'σαι καλα...

ds είπε...

Πάντως το σίγουρο είναι ότι είναι καλά. Έρευνες σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο έχουν δείξει ότι μια γάτα μπορεί να πέσει από τον 36ο όροφο και να μην πάθει τίποτα.

Ο γείτονας μας πέταξε μια φορά μια έγκυο γάτα από τον 4ο όροφο και όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα, αλλά γέννησε κανονικότατα.

Ο πατέρας μου όταν ήταν μικρός έχασε τη γάτα του (στα μέρη σας) και αυτή επέστρεψε μετά από 1 μήνα.

Με τα παραπάνω δεν θέλω να σε ταράξω, αλλά να σε καθησυχάσω. Ειλικρινά εύχομαι να βρεις σύντομα τον γάτο σου.

BUTTERFLY είπε...

Οχι ρε γαμωτο! αυτο ειναι πολυ ασχημο το ξερω! Πιστευω να γυρισει παντως, οι γατες δεν χανονται ευκολα, ειναι πανεξυπνες! Θα σουρτουκεψει λιγο, το πολυ πολυ να κανει και τιποτα απογονους και θα επιστρεψει, θα δεις!

BUTTERFLY είπε...

Αντε τι εγινε τον βρηκες;