Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Χριστούγεννα 2010

Ήταν μια παράξενη χρονιά αυτή που πάει να τελειώσει. Έκανα πολλά πράγματα κι άλλα τόσα δεν τα έκανα για διάφορους λόγους. Η χρονιά που έρχεται φαίνεται καλύτερη, έτσι πρέπει έτσι κι αλλιώς νομίζω. 
Τα τελευταία χρόνια είχα αμελήσει τελείως το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι όσον αφορά το στολισμό του, δεν ανακατευόμουν και τις περισσότερες φορές έστηνα το δέντρο, έβγαινα έξω και όταν γυρνούσα είχε στολιστεί. Μη με ρωτάτε γιατί, δεν είναι απο βαρεμάρα ή απαξίωση του "θεσμού". Απλά δεν είχα όρεξη. Φέτος, όντας στρατιώτης, στόλισα το δέντρο επάνω. Μόνος μου. Στο ΚΨΜ της μονάδας. Και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ και η διαδικασία και το αποτέλεσμα!
 Μεθαύριο, Τετάρτη πετάω, φέτος θα γιορτάσω Χριστούγεννα σε ένα σπίτι στο Woolwich του Λονδίνου με υπέροχη παρέα, καιρού επιτρέποντος. Οπότε, όταν με το καλό γυρίσω θα ακολουθήσει και νέα σειρά "London baby!". Κι αυτή την φορά, την μηχανή μου θα την έχω συνέχεια στο πλευρό μου, χάρις αυτή την τσάντα και τα πολλά αναψυκτικά που πίνει η Saigon!
Καλά να περάσετε όλοι σας αυτές τις γιορτές, καλά Χριστούγεννα!

3 σχόλια:

sstamoul είπε...

Αν δε σ' αγαπούσα τόσο πολύ θα σε είχα ήδη μισήσει! Πάλι Λονδίνο! Ζη-λεύ-ω!!!!
Να περάσεις τέλεια! Και να μας γράψεις πολλά πολλά! (πρόσεχε τη μηχανή σου αυτή τη φορά!)

Crazy Tourists είπε...

Τέλεια η τσάντα! Αν και δεν κατάλαβα τι σχέση έχει η κατανάλωση αναψυκτικών της Saigon...Χμμμ...Inside joke που λέμε και στα ελληνικά ε;
Να περάσεις τέλεια, να βγάλεις υπέροχες φωτογραφίες και να γυρίσεις δριμύτερος και ανανεωμένος!

Τρελοτουρίστρια

Στοχαστης είπε...

@sstamoul
Πάλι Λονδίνο, Χριστούγεννα αυτη τη φορά! Να μη ζηλεύεις γλυκιά μου, θα προσέχω την μηχανή και θα κάνω πολλά ποστ. Χρόνια πολλά και φιλιά σε όλους!

@crazytourists
"All of the fabric is 100% post-consumer Cyclepet®: recycled 16 oz. PET bottles turned into sturdy, water-and-abrasion-resistant material 22 bottles in Terraclime 100)" Αυτό εξηγεί τα πάντα για τα αναψυκτικά. Ευχαριστώ πολλά, είναι πολύ όμορφα εδώ και θα τα κάνω όλα όσα λες. Να περάσετε τέλεια, χρόνια πολλά!