Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Απεργια δημοσιογράφων; ε και;

Χτες απεργούσανε οι δημοσιογράφοι. Ναι, ναι, αυτοι για τους οποιους βγηκε το συνθημα "αλητες-ρουφιανοι-δημοσιογράφοι" αλλα ποτέ δεν καθισανε να σκεφτουνε γιατι ακριβως τους βγαλανε το συνθημα. Χτες λοιπόν, θιγμένοι επειδη η κυβερνηση μπορει να ακουμπήσει τα συμφέροντα τους κανανε την μεγαλυτερη διαδηλωση στην Αθηνα και μαζικη απεργία. Δεν κανανε απεργια ή διαδηλωση για κανενα εθνικο ζητημα ή πρόβλημα, για καμια κοινωνική αδικία. Όταν όμως θιχτηκανε τοτε αντιδράσανε με τοσες και τοσες εκπομπες, άρθρα και συζητησεις επι συζητησεων. Ας μην ξεχνάμε οτι ειναι και εξουσια πλεον στην Ελλάδα. Δεν ξερω βεβαια αν ειναι η τεταρτη εξουσια αλλα ειναι.
Ειλικρινα δεν μου λειψανε καθόλου χτες. Ουτε σημερα. Δεν ενημερώνομαι απο τους δημοσιογράφους της τηλεόρασης. Δεν μου λειψανε οι κακες δημοσιογραφικες εκπομπες, τα κουτσομπολιστικα απο δηθεν δημοσιογράφους, η προπαγάνδα του καθε καναλαρχη με δημοσιογράφους παραγωγης τους, ουτε τα κακα άρθρα. Δεν ειναι όλοι κακοι, δεν λεω αυτό.
Αν όμως ητανε σαν αυτους παρακάτω, τοτε θα μου λειπανε χτες. Δεν θεοποιω το BBC, εχει κι αυτο τα χάλια του σε μερικα θεματα. Αλλα εστω ας προσπαθουσανε να υιοθετησουνε την παρακατω νοοτροπία. Και δεν εννοω για τα κουτσομπολια τους...
Υπάρχουνε τα μπλογκς κυριοι δημοσιογράφοι μας...


Δεν υπάρχουν σχόλια: